Sevilla voorjaar. - Reisverslag uit Portimão, Portugal van Bram Hoogers - WaarBenJij.nu Sevilla voorjaar. - Reisverslag uit Portimão, Portugal van Bram Hoogers - WaarBenJij.nu

Sevilla voorjaar.

Door: Bram Hoogers

Blijf op de hoogte en volg Bram

28 Mei 2009 | Portugal, Portimão

Hallo allemaal!

Dit keer weer in het nederlands. Hier is alles nog steeds helemaal top. geniet met volle teugen, en leef zoals ik wil leven!

Zoals de meeste wel van me andere blog kunnen afleiden, ben ik dit weekend naar portugal geweest. Gezellig met 9 vrienden, zelfgemaakte sangria, gitaar mee en mensen die speelden en zingen, op een van de prachtigste stranden! ideaal, en genieten maar. zaterdagochtend vroeg gegaan en zondagavond weer terug. heerlijk!

Verder gister eindelijk wat familie gezien! Susanne en sander waren 1 dagje in sevilla, en dus een beetje geprobeerd het echte sevilla geprobeerd te laten zien! Mama en papa, bedankt voor de vitaminepillen, zonnebrand en de zak drop trouwens! Was gezellig, toch nog een stukje championsleaguefinale meegepikt, prima dag dus. Ook zijn zij er nu van overtuigd dat sevilla super is!

Ik wil het toch even over nederland hebben, ik las allemaal berichten over noodweer? wat vreselijk, hahaha! Hier is het stikheet, maar wel lekker heet, totaal niet benauwd, graadje of 35 tot 40, zon! verdammt

Maarja, 3 weken nog te gaan.. wil nog een hoop zien, ronda, granada, cordoba en eigenlijk ook een paar dagen marokko, helaas denk ik niet dat het allemaal gaat gebeuren,maaar ik kom hier vast en zeker nog eens terug!

Nou, ik heb verder niet veel te vertellen denk ik, ik ga even het terrasje op, pilsje drinken!

ciao!