Welkom allemaal!!! - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Bram Hoogers - WaarBenJij.nu Welkom allemaal!!! - Reisverslag uit Zoetermeer, Nederland van Bram Hoogers - WaarBenJij.nu

Welkom allemaal!!!

Door: Bram Hoogers

Blijf op de hoogte en volg Bram

22 Januari 2011 | Nederland, Zoetermeer

Hallo allemaal,

Welkom allemaal op mij “waarbenjij.nu”. Hier zal ik de komende maanden (hopelijk) regelmatig wat schrijven over mijn bevindingen in Zuid-Afrika. In de komende maanden, zal ik in het kader van mijn studie vijf en een halve maand stage gaan lopen in een hotel in Zuid-Afrika. In mijn geval zal dit in drie(!) hotels in één resort gebeuren. Ik zal in Sun-City stage gaan lopen. Dit is een gigantisch resort 2 uur vanaf Johannesburg. Er zijn onder andere vier hotels, twee golfbanen, meerdere restaurant en casino’s. De faciliteiten zijn te veel om op te noemen, en er zijn in totaal zo’n 1300 kamers verspreid over de 4 hotels. Ik zal hier samen met Olivier stage gaan lopen, een Belgische studiegenoot / vriend. Voor informatie kunnen jullie op http://www.suncity.co.za kijken!

De reis zal voor mij 3 februari beginnen. Ik vlieg dan samen met Olivier naar Londen, vanwaar we verder reizen naar Johannesburg. Hier komen wij in de ochtend van 4 februari aan en zullen wij opgehaald worden en naar onze accommodatie in Sun City gebracht worden.

Naast deze reis zijn er op deze site ook nog meerdere verslagen te vinden van mijn reis naar Spanje twee jaar geleden. Ik had deze oorspronkelijk op mijn hyves geplaatst maar nu toch maar hiernaartoe gekopieerd. Er staan dus helaas ook geen reacties bij. Dus mochten jullie geïnteresseerd zijn kunnen jullie deze ook nog eens nalezen. (De link is links op deze pagina te vinden als het goed is!)
Nou dat was het voorlopig wel!

• 23 Januari 2011 - 10:41

Gerard:

We gaan je volgen man...

• 23 Januari 2011 - 11:13

Lisa:

Hoi Bram, Wij wensen je een goede reis en ga vooral veel genieten daar. Niet iedereen krijgt zo'n kans, dus grijp hem.
    Het zal een fantastische werk ervaring voor je worden.
    Wij gaan je volgen.
    Lieve groeten,
    Lisa, Wim en Rik
    (Mark vanuit Vietnam)

• 23 Januari 2011 - 11:54

Susanne En Sander:

leuk! we houden je in de gaten!

• 23 Januari 2011 - 11:56

Fenneke:

Leuk Bram, ik kijk uit naar je verhalen en foto's, heel veel plezier en geniet ervan.

• 03 Februari 2011 - 15:48

Sabien:

Hee Bram,

Eindelijk dan op pad!!
    Hopelijk valt de reis je een beetje mee!!
    Jos is goed aangekomen en is al weer flink aan het shoppen en eten geslagen. Hij gaat de komende dagen uitrusten en van alles nog bekijken.
    Hopelijk past hij zijn tempo aan die van de Bangkokers aan.
    Groetjes van ons uit Duiven